Accel World Szerepjáték
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aaron Blackfire

Go down

Aaron Blackfire Empty Aaron Blackfire

Témanyitás by Aaron Blackfire on Hétf. Dec. 01, 2014 8:43 am

~ Adatlap

Név: Aaron Blackfire
Nem: férfi
Szül. ideje: 2036. december 1.
Kor: 16
Iskola: -
Iskolai pozíció: -

Burst point: 100/500

~ Kinézet

Fekete, lófarokba kötött haj, világoskék szemek. A bőre sápadt. Az öltözéke elég elnyűtt, de még hordható. Általában hasonló öltözékekben jár, és a legtöbbjének elengedhetetlen része a kapucni. Nagyjából 160-165 centi magas és elég sovány, nagyjából 65 kiló. Viszont edzett. Nem látszik rajta, de nagyon kitartó. Bal szeme teljesen vak, és körülötte régi égési sérülés nyomai látszódnak.

~ Direct Link Avatár Kinézet

Egy apró nagyjából 1 méteres lény, mely lila ruhát hord mely elrejti az arcát, amely nincs is megkreálva, csak 2 sárga szem látszik. Fémkesztyűt, és csizmát hord, ezen felül egy varázslósüveget is hord. Kezében egy bot, melynek a tetején egy sárga kristály lebeg, amik áramos animációt kaptak.

~ Jellem

Kerüli a nagyobb társaságokat, így a légiós csatlakozással egyelőre várat. A nemrégen történt szabadulása miatt, még fent tartja a "védelmét", így nehezen barátkozik. Azonban bármennyire is komor, egy fiatal gyerkőc mindig képes felmelegíteni a szívét. Megveti azokat akik a gyengébbeket bántják, és ilyenkor ha kell a végsőkig harcol, még ha nőt is kell emiatt megütnie. Nehezen barátkozik, de akihez közel kerül, akár a végsőkig képes őt támogatni, szinte bármiben. A karakter életét képzi a Felgyorsult Világ. Az álma az, hogy örökké benne élhessen, így az egyik célja az, hogy elérje a 4. szintet. A másik pedig az, hogy ő lehessen a leggyorsabb. Senki se érje utol, senki se tudja látni mikor sújt le... és senki se pillantsa meg, ha támadásba lendül.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

~ Adatlap

Név: Grafit Hunter
Nem: férfi
Légió: -
Szín: Black (grafitszürke)

~ Kinézet

Egy 176 centi magas átlagos testalkatú férfi karakter, melynek teste grafit szürke árnyalatban játszik. Karjai nem különböznek egy átlagemberétől, csak annyiban, hogy alkarja végén a kéztő tetejéből egy-egy 10 centis penge nyúl ki a csukló fölött. Ezeket persze egy tartóba képes visszahívni, de amikor harcol állandóan elöl vannak. A sisakrész egy lovagsisakhoz hasonlít, melynek rostélya alól vörös szempár mered ki. Az avatar képtelen kiegyenesedni, és mindig görnyedten áll, amit görbített lábai sem segítenek. Karmos lábaival az illékonyabb talajon is egyszerűbben megáll. A háta közepén egy nagyobbacska kör alakú bemélyedés található, melyen szellőzőnyílás szerűen nyílnak lyukak. A kör közepén egy sárga gömb található.

Avatárhoz tartozó alap felszerelés /Külső fegyverzet/

~ Különleges Képesség

Név: Antigravitation - Antigravitáció
Szükséges felszerelés: Energizáló Motor (hátán lévő körben lévő gömb)
Mana Költség: 150 MP
Leírás: A gömb elkezd felragyogni, majd az avatar teste finoman rezegni kezd. A rá ható gravitációs erő egy részét, aminek segítségével sokkal gyorsabb képes mozogni. A hatás Gyorsaság pontjai/4 kiskörig (lefele kerekítve) aktív marad, ám amint a képességet aktiválom a teljes Védekezésemből számított fél érték elveszik (így ha egy harcban már csak a védekezésem fele van meg a továbbiakban képtelen leszek védekezni).
Hatékonyság jelenlegi szinten a felszerelés épségétől függően:
100 – 80% - 200%-os gyorsulás
79 – 50% - 170%-os gyorsulás
49 – 25% - 150%-os gyorsulás
24 – 1% - 125%-os gyorsulás
0% - gyorsulás nem lehetséges
Szintezési gyorsulás
LVL 1 - max 200%-os gyorsulás
LVL 2 - max 300%-os gyorsulás (a védekezés 3/4-ede veszik el)
LVL 3 - max 400%-os gyorsulás (a teljes védekezés elveszik)

~ Kiadások[/color]
+100 BP ET után

Utolsó Szerkesztés: 2014-12-01
Aaron Blackfire
Aaron Blackfire
Black
Black

Hozzászólások száma : 23
Join date : 2014. Nov. 20.

Karakterlap
Szint: 1
Burst pont:
Aaron Blackfire Left_bar_bleue79/500Aaron Blackfire Empty_bar_bleue  (79/500)

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.